Returpolitik

Ved køb af produkter har forbrugeren ret til at returnere deres ordre uden at angive nogen grund inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen begynder dagen efter, at produktet er modtaget af forbrugeren eller dennes repræsentant, som på forhånd er udpeget af forbrugeren og entreprenøren.

I fortrydelsesperioden skal forbrugeren håndtere produktet og dets emballage med omhu. Han må kun pakke produktet ud eller bruge det i det omfang, det er nødvendigt for at afgøre, om han ønsker at beholde det. Hvis kunden udøver sin fortrydelsesret, skal han returnere produktet til entreprenøren med alt tilbehør og, hvis det er rimeligt, i sin oprindelige tilstand og emballage i overensstemmelse med de rimelige og klare instruktioner, som entreprenøren har givet.

Hvis forbrugeren ønsker at udøve sin fortrydelsesret, skal han underrette entreprenøren inden for 14 dage efter modtagelse af produktet. Forbrugeren skal give meddelelse skriftligt/e-mail. Når forbrugeren har meddelt, at han ønsker at gøre brug af sin fortrydelsesret, skal han returnere produktet inden for 14 dage. Forbrugeren skal bevise, at det leverede produkt blev returneret rettidigt, f.eks. ved at fremlægge en postkvittering.

Du har modtaget det forkerte produkt

Vi er alle mennesker, er vi ikke? Selv om vi dobbelttjekker alt, kan vi stadig sende dig det forkerte produkt. Intet problem, bare send os et foto af det forkerte produkt til info@salingmode.com, så vil vores kundeserviceteam tjekke det for dig.

Du har modtaget et beskadiget/defekt produkt

Selvom kvalitet er en af vores topprioriteter, kan det ske, at et beskadiget produkt bliver sendt ved en fejl. I dette tilfælde behøver du ikke at returnere produktet. Du kan beholde det eller smide det væk. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail (info@salingmode.com) med dit ordrenummer og et foto af det beskadigede produkt. Hvis billedet viser, at produktet er beskadiget, sender vi dig et nyt produkt 100% gratis så hurtigt som muligt. Hvis du opfylder ovenstående kriterier, bedes du sende os en e-mail til info@salingmode.com.

Vi accepterer ikke returnering eller ombytning, hvis;

  • Produktet har været brugt eller er i stykker.
  • Dette inkluderer undertøj, ansigtsmasker, hygiejne- og skønhedsprodukter.
  • Produktet er blevet ændret.
  • Produktet (produkterne) er defekt(e) i sin oprindelige tilstand og kan videresælges, medmindre problemet er vores skyld.
  • Produktet/produkterne er ikke i den originale emballage.

Du er ansvarlig for dine egne forsendelsesomkostninger, hvis du ønsker at returnere produktet. Forsendelsesomkostninger vil ikke blive refunderet. Hvis du modtager en refusion, vil returforsendelsesomkostningerne blive fratrukket din refusion.