FAQ

Hvilke betalingsmetoder accepterer I?
Vi accepterer de fleste kreditkort, VISA og Mastercard.

Status for min ordre er “Ikke udført”. Hvad betyder det?
Ikke udført” betyder blot, at vi har modtaget din ordre! Når din ordre er blevet behandlet og afsendt, vil du modtage et sporingsnummer, og status for din ordre vil ændre sig til “Afsluttet”.

Hvordan returnerer jeg et produkt?
Du kan selvfølgelig returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen.
Som kunde er du ansvarlig for alle returforsendelsesomkostninger, og vi anbefaler, at alle kunder sender returvarer med posten, da vi ikke tager ansvar for mistede returpakker.

Bemærk venligst: undertøj, badetøj og skønhedsprodukter kan ikke returneres af hygiejnemæssige årsager.

Hvorfor kan undertøj, ansigtsmasker, hygiejne- og skønhedsprodukter ikke returneres?
Undertøj, masker og skønhedsprodukter betragtes som hygiejneprodukter. Vi tager hygiejne og offentlig sikkerhed alvorligt og tillader ikke returnering af undertøj, masker, hygiejne- og skønhedsprodukter af hensyn til alle vores kunders sikkerhed. Vi er ikke alene om dette, da andre leverandører af undertøj, ansigtsmasker, hygiejne- og skønhedsprodukter ikke tillader returnering af de samme grunde.

Er forsendelsesomkostningerne for mine returneringer dækket?
Ja, alle kunder er ansvarlige for returforsendelsesomkostningerne. Vi anbefaler, at du sender dine returneringer på en sådan måde, at du kan spore pakkens fremskridt, da vi ikke kan holdes ansvarlige for mistede returneringer.

Hvad sker der, hvis de(t) produkt(er), jeg modtager, er defekte, forkerte, beskadigede eller mangler?
Kontakt os venligst inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre, hvis du har modtaget defekte, forkerte, beskadigede eller manglende produkter. For at sikre en problemfri returnering bedes du inkludere dit ordrenummer og et foto, der viser problemet, når du kontakter vores kundeserviceafdeling. Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem så hurtigt som muligt.

Hvor lang tid tager returproceduren, og hvornår modtager jeg min refusion?
Det kan tage op til 5 arbejdsdage at behandle returneringer fra den dato, vi modtager din pakke. Du bør modtage en bekræftelsesmail, når din returnering er blevet behandlet.

Alle returneringer vil blive krediteret din oprindelige betalingsmetode. Hvis du har betalt med et kredit- eller betalingskort, vil refusionen blive sendt til den bank, der har udstedt kortet, inden for 5-7 arbejdsdage efter modtagelsen af det returnerede produkt eller annulleringsanmodningen.

Hvor lang tid tager det at levere min ordre?
Leveringen tager mellem 5 og 15 arbejdsdage.

Vil mine produkter blive sendt i den samme emballage?
Af logistiske årsager sendes produkter nogle gange i separate pakker. Vær venligst opmærksom på dette, når du modtager leverancer. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte info@salingroup.com.

Jeg har brug for at ændre noget i min ordre. Hvordan kan jeg gøre det?
Hvis du ønsker at ændre størrelsen eller farven på din ordre, bedes du kontakte os med det samme. Efter 6 timer, eller når din ordre er blevet behandlet, kan vi ikke foretage yderligere ændringer.

Hvordan kan jeg kontakte jer?
Du kan kontakte os via e-mail på info@salingroup.com. Vi garanterer et svar inden for 24 timer og vil med glæde hjælpe dig.