Brugsbetingelser

Denne hjemmeside drives af en virksomhed. På hele webstedet henviser udtrykkene “vi”, “os” og “vores” til virksomheden. Virksomheden tilbyder dette websted, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os, deltager du i vores “Service” og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser (“Servicevilkår”, “Vilkår”), herunder eventuelle yderligere vilkår og politikker, der er beskrevet heri og/eller tilgængelige via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder, uden begrænsning, brugere, der er browsere, sælgere, kunder, handlende og/eller indholdsudbydere.

Læs venligst disse vilkår for brug omhyggeligt, før du bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen af tjenesterne. Hvis disse brugsvilkår betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse brugsvilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til vores butik, vil også være underlagt brugsbetingelser. Du kan til enhver tid se den seneste version af brugsbetingelserne på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelsen af eventuelle ændringer betyder, at du accepterer disse ændringer.

ARTIKEL 1 – VILKÅR FOR BRUG AF ONLINEBUTIKKEN

Ved at acceptere disse vilkår for brug erklærer du, at du mindst er myndig i den stat eller provins, hvor du bor, eller at du har nået myndighedsalderen i den stat eller provins, hvor du bor, og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende kan bruge dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og når du bruger tjenesten, må du ikke overtræde nogen love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, love om ophavsret).

Du må ikke indsende orme, virusser eller anden destruktiv kode.

Overtrædelse eller manglende overholdelse af vilkårene vil resultere i øjeblikkelig opsigelse af tjenesterne.

ARTIKEL 2 – GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte service til enhver, uanset årsag, til enhver tid.

Du forstår, at dit indhold (med undtagelse af kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og kan involvere (a) overførsler over forskellige netværk og (b) ændringer for at tilpasse sig de tekniske krav til netværkene eller de tilsluttede enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypterede under transmission over netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af eller adgang til tjenesten eller kontaktoplysninger på det websted, hvorigennem tjenesten tilbydes, uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.

De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og påvirker ikke på anden måde disse vilkår.

ARTIKEL 3 – NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG AKTUALITET AF OPLYSNINGER

Vi er ikke ansvarlige, hvis de oplysninger, der er tilgængelige på dette websted, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller opdaterede. Materialet på dette websted er kun beregnet til generelle informationsformål og bør ikke bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, komplette eller opdaterede informationskilder. Brug af materiale på dette websted sker på egen risiko.

Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske data er muligvis ikke aktuelle og leveres kun til informationsformål. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men vi er ikke forpligtet til at opdatere oplysningerne på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

ARTIKEL 4 – ÆNDRING AF SERVICE OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os ret til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) til enhver tid uden varsel.

Du kan annullere din ordre inden for 6 timer efter bestilling (hvis ordren endnu ikke er blevet behandlet).

Vi vil ikke være ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen modifikation, prisændring, suspension eller afbrydelse af tjenesten.

ARTIKEL 5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online på hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at vise farverne og billederne af de produkter, der vises i butikken, så nøjagtigt som muligt. Vi kan ikke garantere, at de farver, der vises på din computerskærm, vil være nøjagtige.

Vi forbeholder os ret til, uden forpligtelse, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængden af de produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Alle tilbud om produkter eller tjenester på dette websted er ugyldige, hvor det er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af de produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale, du køber eller erhverver, vil opfylde dine forventninger, eller at fejl i tjenesten vil blive rettet.

Selvom vi gør vores bedste i kvalitetskontrol for at minimere størrelsesvariationer, kan der være en størrelsesforskel på 3 til 7 cm for beklædningsgenstande og 1 cm for sko.

Bemærk venligst, at produkternes farve, størrelse og stil kan afvige en smule fra billederne på hjemmesiden.

Levering:

Hvis du har bestilt og ikke afhentet leverancen, før den er returneret til os (inden for ca. 7 dage), vil vi opkræve dig 50% af købsprisen for det arbejde, der er forbundet med at behandle ordren.

Hvis forsendelsessporingen viser, at pakken er blevet leveret, men du ikke har modtaget din ordre, skal du først kontakte posthuset eller et andet transportfirma og spørge, hvad der er sket med din pakke. Hvis posthuset eller et andet transportfirma angiver, at pakken er gået tabt undervejs, skal du anmode om et officielt certifikat for tab af pakken og sende det til os.

Fortrydelsesret:

Returnering skal ske inden for 14 dage efter modtagelse af ordren.
Bemærk venligst: undertøj, ansigtsmasker og skønhedsprodukter kan ikke returneres.
Vores returadresse er i Kina.

ARTIKEL 6 – NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du afgiver til os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere individuelle, indenlandske eller ordrespecifikke købsmængder. Disse begrænsninger kan gælde for ordrer, der afgives med den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi foretager ændringer i eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mailadresse og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev oplyst på det tidspunkt, hvor ordren blev afgivet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller afvise ordrer, der efter vores egen vurdering ser ud til at være afgivet af forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget fra vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan behandle betalinger og kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

ARTIKEL 7 – VALGFRIE VÆRKTØJER

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke har og ikke kan kontrollere eller påvirke.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til disse værktøjer “som de er” og “som de er tilgængelige” uden nogen garanti, repræsentation eller betingelse af nogen art og uden nogen form for godkendelse. Vi påtager os intet ansvar som følge af eller i forbindelse med brugen af valgfrie tredjepartsværktøjer.

Brug af eventuelle valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker helt på egen risiko og efter eget skøn, og du skal sikre dig, at du forstår og accepterer de vilkår og betingelser, hvorunder værktøjerne leveres af de relevante tredjepartsudbydere.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder levering af nye værktøjer og ressourcer). Disse nye funktioner og/eller tjenester er også underlagt disse brugsbetingelser.

ARTIKEL 8 – LINKS TIL TREDJEPARTER

Visse former for indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan indeholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indhold eller nøjagtighed, og vi garanterer ikke og er ikke ansvarlige for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller tredjepartsmaterialer, -produkter eller -tjenester.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller personskader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der udføres i forbindelse med tredjepartswebsteder. Læs venligst tredjeparters politikker og praksisser omhyggeligt og sørg for, at du forstår dem, før du indgår i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål i forbindelse med tredjepartsprodukter skal rettes til den relevante tredjepart.

ARTIKEL 9 – BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER

Hvis du på vores anmodning sender os bestemte materialer (f.eks. i forbindelse med en konkurrence) eller, uden at vi beder om det, kreative ideer, forslag, planer eller andet materiale online, via e-mail, pr. post eller på anden måde (samlet kaldet “kommentarer”), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsning kan ændre, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge de kommentarer, du sender til os, i alle medier. Vi er ikke forpligtet til (1) at holde nogen kommentarer fortrolige, (2) at betale nogen kompensation for nogen kommentarer eller (3) at svare på nogen kommentarer.

Vi kan, men er ikke forpligtet til, at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn anser for at være ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt, eller som krænker en parts intellektuelle ejendomsrettigheder eller disse brugsvilkår.

Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatliv, identitet eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer også, at dine kommentarer ikke vil indeholde ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale eller computervirus eller anden ondsindet software, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller den tilsvarende hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, foregive at være en anden end dig selv eller vildlede os eller andre med hensyn til oprindelsen af eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for alle kommentarer, du giver, og deres nøjagtighed.

ARTIKEL 10 – PERSONLIGE OPLYSNINGER

Levering af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores fortrolighedspolitik.

ARTIKEL 11 – FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER

Vores websted eller tjeneste kan lejlighedsvis indeholde oplysninger, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, som kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktleveringsgebyrer, leveringstider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysningerne på tjenesten eller et relateret websted er unøjagtige, til enhver tid og uden varsel (herunder efter at du har afgivet din ordre).

Vi er ikke forpligtet til at opdatere, ændre eller præcisere nogen oplysninger på tjenesten eller relaterede websteder, herunder men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Enhver gældende opdaterings- eller opdateringsdato på tjenesten eller den relaterede hjemmeside skal ikke tages som en indikation af, at nogen oplysninger på tjenesten eller den relaterede hjemmeside er blevet ændret eller opdateret.

ARTIKEL 12 – FORBUDT BRUG

Ud over de andre forbud, der er beskrevet i brugsbetingelserne, er det forbudt for dig at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige bestemmelser, regler, love eller lokale forordninger; (d) krænke vores eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrænke, nedgøre, skræmme eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (g) uploade eller overføre virus eller anden ondsindet kode, der er eller kan bruges på en måde, der påvirker funktionaliteten eller driften af tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller internettet; (h) indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl eller scrape; (j) til uanstændige eller umoralske formål; eller (k) forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller internettet. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, hvis en bruger overtræder ethvert forbudt formål. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted, hvis en bruger overtræder ethvert forbudt formål. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted, hvis en bruger overtræder ethvert forbudt formål. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted, hvis en bruger overtræder ethvert forbudt formål. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted, hvis en bruger overtræder ethvert forbudt formål. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted, hvis en bruger overtræder ethvert forbudt formål. Vi forbeholder os ret til at afslutte din brug af tjenesten eller ethvert relateret websted, hvis en bruger overtræder ethvert forbudt formål.

ARTIKEL 13 – UDELUKKELSE AF GARANTI; BEGRÆNSNING AF ANSVAR

Vi garanterer ikke, at brugen af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi kan trække tjenesten tilbage fra tid til anden i en ubestemt periode eller annullere den til enhver tid uden varsel til dig.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug eller manglende brug af tjenesten er helt på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (medmindre andet udtrykkeligt er angivet) “som de er” og “som tilgængelige” uden nogen repræsentationer, garantier eller betingelser, udtrykkelige eller underforståede, herunder eventuelle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

Der skal ikke være noget strengt eller andet ansvar som følge af brugen af tjenesten eller produkter erhvervet gennem tjenesten eller noget andet krav på nogen måde relateret til brugen af tjenesten eller produktet, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i noget indhold eller tjeneste eller noget indhold (eller tab eller skade af enhver art forårsaget af brugen af produktet), der er blevet sendt, overført eller gjort tilgængelig gennem tjenesten, selvom der er underrettet om muligheden herfor. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænset til det maksimale beløb, der er tilladt i henhold til loven.

ARTIKEL 14 – SKADESLØSHOLDELSE

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde virksomheden og vores forældre, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, fremsat af enhver tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse brugsbetingelser eller de dokumenter, der er indarbejdet heri ved henvisning, eller din overtrædelse af enhver lov eller en tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 – ADSKILLELIGHED

Hvis en bestemmelse i disse servicevilkår fastslås at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal denne bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at kunne adskilles fra disse servicevilkår, og en sådan bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af de resterende bestemmelser.

ARTIKEL 16 – OPSIGELSE

Parternes forpligtelser og ansvar, der er opstået før opsigelsesdatoen, skal i alle henseender fortsætte, selv efter opsigelsen af denne aftale.

Disse brugsbetingelser forbliver i kraft, indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse vilkår for brug ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis du efter vores eget skøn ikke overholder, eller vi har mistanke om, at du ikke har overholdt, nogen af vilkårene eller bestemmelserne i disse brugsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle ubetalte beløb op til datoen for opsigelsen, og/eller vi kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller dele deraf) som følge heraf.

ARTIKEL 17 – HELE AFTALEN

Hvis vi undlader at udøve eller håndhæve en rettighed eller bestemmelse i disse brugsvilkår, udgør det ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse brugsvilkår og eventuelle politikker eller regler for brug, som vi offentliggør på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag, hvad enten de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (inklusive, uden begrænsning, alle tidligere versioner af brugsvilkårene).

Enhver tvetydighed i fortolkningen af disse vilkår for brug skal ikke fortolkes mod deres forfatter.

ARTIKEL 18 – GÆLDENDE LOV

Disse brugsbetingelser og enhver separat aftale, hvorved vi leverer tjenester til dig, skal være underlagt europæisk lovgivning og fortolkes i overensstemmelse med Irlands lovgivning.

ARTIKEL 19 – ÆNDRINGER I BRUGSBETINGELSERNE

Du kan til enhver tid konsultere den seneste version af brugsbetingelserne på denne side.

Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte adgang til eller brug af vores hjemmeside eller tjenester efter offentliggørelse af ændringer i disse brugsbetingelser betyder, at du accepterer disse ændringer.